Wcześniej nie było to aż tak szkodliwe, bo po prostu sobie w niej siedział, ale teraz podrapał mnie po czole i broni swojego terytorium. Co więcej w szafie nie sra ? proszę, pomóżcie, jak go wychować, czy to znaczy, ze zakochał się w szafie? Czy to możliwe, ze ma jakaś chorobę psychiczna ? Obsesyjnie przegląda się w lusterkach, dlatego wszystkie chowamy, ale No telefonu i mikrofali nie da się schować, wiec tego nie unikniemy, bo wiem, ze lustra wpływają na psychikę ptaka. Już nie wiem co z nim zrobić, a nie chce tez komuś oddawać, żeby ktoś miał z nim problem. Poza tym to jak z dzieckiem, jest zły, ale go kocham ? pomóżcie ! ?
|
hanna.roz@o2.plWcześniej nie było to aż tak szkodliwe, bo po prostu sobie w niej siedział, ale teraz podrapał mnie po czole i broni swojego terytorium. Co więcej w szafie nie sra ? proszę, pomóżcie, jak go wychować, czy to znaczy, ze zakochał się w szafie? Czy to możliwe, ze ma jakaś chorobę psychiczna ? Obsesyjnie przegląda się w lusterkach, dlatego wszystkie chowamy, ale No telefonu i mikrofali nie da się schować, wiec tego nie unikniemy, bo wiem, ze lustra wpływają na psychikę ptaka. Już nie wiem co z nim zrobić, a nie chce tez komuś oddawać, żeby ktoś miał z nim problem. Poza tym to jak z dzieckiem, jest zły, ale go kocham ? pomóżcie ! ? Antlerstefanek120391 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
O Nas
Papugi24.pl jest Twoim ekspertem od hodwli – papug w odmianach: Aleksandretta Chińska, Kakadu Różowa, Nimfa i Papuga Falista . Papugi24.pl dzięki wieloletniemu doświadczeniu w pracy z ptakami, jest najlepszym miejscem, aby uzyskać odpowiednią informację lub kupić pupila jakiego szukasz.